Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

FALMEC - Páraelszívó FLIPPER 85 NRS fekete (MK)

499 990.- Ft 504 990.- Ft (1.0% kedvezmény)
Csőcsatlakozás 150
Energiaosztály B
Forma kivitel Döntött
Súly 47
Szín Fekete üveg
Vezérlés Elektronikus
Világítás 2x1,2w LED
Zajszint 37-55
Motorok száma 1
Légszállítás 800/610
Utószellőztetés Igen
Garancia 3
Szélesség 85
Motor típusa NRS
Nyomásérték 392

A Falmec folyamatosan keresi a megoldásokat és technológiákat a termékei által keltett zaj csökkentésére.
Nagyobb hatékonyság, jobb teljesítmény, kevesebb zaj és alacsonyabb fogyasztás: a Falmec egyenlet mindig pozitív eredményeket hoz.
Az innovatív NRS™ technológiával a Falmec sikeresen megalkotta azt a terméket, amely egyesíti a nagy teljesítményt a jelentős otthoni kényelemmel. A tudományos bizonyítékokkal alátámasztott kiváló eredményeket igazoló számadatokon túl a másik fontos tény, amit hangsúlyozni kell, hogy az elszívó hihetetlenül csendes.
Akár -86%-kal kevesebb zaj!
A légáramlások tanulmányozásának és a felhasznált anyagoknak köszönhetően az NRS™ páraelszívók minimális, szinte észrevehetetlen szintre csökkentik a zajt. A különbség nem érezhető, hanem tapasztalható. A Falmec által a folyadékdinamika tanulmányozására szakosodott laboratóriumokkal együttműködésben kifejlesztett rendszere, az NRS™ (zajcsökkentő rendszer) lehetővé tette számunkra, hogy olyan hihetetlenül csendes páraelszívók kollekcióját hozzuk létre, amelyek hatékonyan javítják a konyhában az életminőséget.
Az NRS™ technológia lehetővé teszi, hogy főzzön, dolgozzon, beszélgessen és zenét hallgathasson anélkül, hogy a páraelszívókra jellemző zajt hallaná, miközben élvezheti a legjobb légszívási teljesítményt.
 
Falmec NRS rendszer bemutató videó

 

  • Várható szállítási idő: 1-3 hét
Válasszon szállítást:

Mások ezeket is megnézték

-15.5%
-10.8%
-9.7%