Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

Rólunk

Cégünk már majdnem három évtizede foglalkozik kiváló minőségű bútorok kínálatával. Szoros kapcsolatban állunk a gyártókkal, ezáltal mindig arra törekszünk, hogy a lehető legversenyképesebb áron kínáljuk termékeinket ügyfeleinknek.

Választékunkban megtalálhatóak a modern és klasszikus stílusokban készült ülőgarnitúrák, puffok, sarokülők, konyhai berendezések, franciaágyak, székek, asztalok, komódok, gyermekbútorok, kanapék, előszobabútorok, fotelek és lakás kiegészítők.

Az általunk kínált bútorok országos szállítását saját tehergépjárműveinkkel végezzük, melyek tapasztalt, szakmai tudással rendelkező sofőrök irányításával biztosítják a termékek biztonságos szállítását. Az előre egyeztetett időpontokban történő kiszállítás lehetővé teszi a rugalmas és kényelmes vásárlást ügyfeleink számára.

Ügyfélszolgálatunk pedig mindig elérhető, készen áll arra, hogy szakértő segítséget nyújtson, és válaszoljon minden kérdésre, ami az ügyfeleink részéről felmerülhet. Az elkötelezettségünk a minőség és az ügyfél elégedettsége iránt szilárd alapokon nyugszik.

 

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út. 56

E-mail: info@butorraktar.hu

Telefonszám: +36 20 357 8865