Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

Minőségi páraelszívók a konyhában

Minőségi páraelszívók a konyhában – tippek és előnyök, nemcsak konyhatündéreknek!

Manapság a páraelszívók jelen vannak minden olyan konyhában, ahol fontos a komfortos és élvezetes sütés-főzés. Különösen igaz ez a manapság népszerű „konyha-nappali” kombinációra, ahol a páraelszívók az egész család számára megkönnyítik az együttlétet, elkerülve a kellemetlen szagokatAkár új lakásba költözöl, akár konyhafelújítási projektbe kezdesz a páraelszívó beszerzése a lista élén kell szerepeljen. Most eláruljuk, hogy miért!

 

Bár sokan szeretnek főzni, senki sem szereti azt a gőzt és ételszagot, amely közben keletkezik. Éppen ezért elengedhetetlen a nagy teljesítményű páraelszívó megléte, különösen azokban a konyhákban, ahol a főzés napi szinten történik. Rengeteg kiváló minőségű páraelszívók jelennek meg a piacon, de az esztétikai és könnyen használható szempontok mellett a minőségre is nagyon kell figyelni, különben csak egy hangosan „zúgó” gép lesz a végeredmény, amely nem teljesít jól. 

Úgy-e te sem szeretnéd, ha átvenné az ételszag a bútoraidat, függönyöket és még a ruháidat is?

Mielőtt beleszöknél egy elhamarkodott döntésbe ismerd meg a páraelszívók legfontosabb előnyeit, néhány olyan ajánlással kiegészítve, amelyek esetében garantált a maximális teljesítmény.

5+1 előnye, avagy miként befolyásolhatja konyhádat egy minőségi páraelszívó?

1. A levegő minőségének javítása

páraelszívók egyik legfontosabb feladata a konyha levegőminőségének javítása, eltávolítva a főzés során levegőbe kerülő szagokat, füstöt, zsírt és egyéb szennyeződést. De a jó páraelszívó a szagok mellett eltávolítja a konyhából az egyéb gázokat és szennyező anyagokat is, amelyek mérgezőek lehetnek. Ez csökkenti a baktériumok vagy penészgombák jelenlétét, amelyek más problémákat is okozhatnak.

Egyedülálló innováció, többféle formában! – A Falmec fehér páraelszívó ajánlott mindazok számára, akik számára fontos a hosszú élettartam, egyszerű telepítés és karbantartás. A forradalmi technológiájú szűrőkkel felszerelt páraelszívók olyan centrifugális erőkkel rendelkeznek, hogy képesek minden irányba egyenletesen hajtani a levegőt. 

Ha számodra is fontos, hogy a minőség kiváló dizájnnal és a legnagyobb hatékonysággal párosuljon akkor válaszd a fehér színű Falmec – VETRA SZIGET páraelszívót.

https://minervabutor.hu/termek/falmec--paraelszivo-vetra-sziget-feher/3993

2. Eltávolítja a felesleges hőt és nedvességet

A főzés sok hőt termel, ami meglehetősen kényelmetlenné teheti a konyhában töltött időt. A csúcskategóriás páraelszívók ismérve, hogy segítenek eltávolítani a tűzhely felesleges hőjét és az elkészített ételek gőzét. Ahogyan eltávolítják a méreganyagokat a levegőből és az egészségtelen füstöt, a páraelszívók segítenek a felesleges hő csökkentésében is, ami némileg hűvösebbé teszi konyháját. Bár nem működik olyan hatékonysággal, mint egy légkondicionáló, de az étel készítésekor keletkező hőt rendkívül hatékonyan kezeli.

Amikor a kiválóság ötvöződik! – Falmec – Sintesi Black indukciós kerámialap beépített elszívót imádni fogod, ha követed a konyhai trendeket, és szereted a minimalista stílust, lineáris tervezést. Az előzőhöz képest szintén egy forradalmi újítást ismerhetsz meg, aminek különlegessége, hogy ötvözi a legjobb és legfejeltebb indukciós főzőtechnológiákat. 

Ha prioritást élvezd számodra, hogy teljesen beépüljön a munkalapba, rendkívül halk és energiatakarékos legyen akkor a Sintesi az, amit konyhád megérdemel.

https://minervabutor.hu/termek/falmec--sintesi-black-indukcios-keramialap-beepitett-elszivoval/4017

3. Könnyebb tisztítás

Páraelszívó nélkül a zsír és a főzés során keletkező felesleges nedvesség ragacsos, nehezen tisztítható réteget képez. A szellőző használata segít megelőzni a zavaró zsírlerakódást, és felére csökkenti a takarítási időt. A megfelelő szellőztetés segít megelőzni a baktériumok és a penészgombák elszaporodását, ami minden allergiában vagy asztmában szenvedő számára határozottan előnyt jelent.

Igazi 360 fokos élmény a konyhában! – SPAZIO 180 páraelszívó új Dialogue System rendszere méltán tartozik a közkedvelt páraelszívók közé, mivel az elszívó különféle funkciói közvetlenül a Falmec indukciós főzőlapról vezérelhetőek. A főzőlap és a páraelszívó között egyfajta „párbeszéd” jön létre, ami nem igényel további vevőkészülékeket az elszívóba.

Ha számodra is fontos az innovatív technológia, akkor a SPAZIO 180-at igazán értékelni fogod. Ráadásul a hagyományos páraelszívókkal ellentétben a Circle Tech szűrőegyságek nem függőlegesen, hanem vízszintesen vannak elhelyezve, a kimenő levegő még inkább egyenletesen oszlik el.

https://minervabutor.hu/termek/falmec--paraelszivo-spazio-180-sziget-fekete/3963

4. Kiegészítő világítás

A megfelelő világítás a tisztítást is megkönnyíti, és a vonzó esztétikai látvány mellett biztosítja az összes nehezen látható zsír és szennyeződés eltávolítását. A választott modelltől függően a világítási jellemzők az alapvetőtől a legmodernebbig terjedhetnek.

Csúcsminőség, kézzel készített kerámia burkolattal! – Sirius – S-DDH6 automatic elszívót 4 zónás kerámiás indukciós lapjai és fekete SENSE lámpái miatt a legnépszerűbb termékek ebben a kategóriában. A páraelszívó egyedi tulajdonságainak, hidalható főzőlapjainak, touch control érintő-vezérléses funkcióinak, G5 indukciós technológiájának köszönhetően közkedvelt termék. 

Biztosan vagyunk benne, hogy az S-DDH6 pultba építhető, az olasz derutai mesterek által kézzel készített kerámia burkolat a te tetszésed is elnyeri, ami nemcsak a kényelmet és maximális energiamegtakarítást, hanem a megfelelő megvilágítást is biztosítja. 

https://minervabutor.hu/termek/sirius--sddh6-automatic-elszivo-4-zonas-indukcios-keramialappal-fekete-sense-lampaval/4363

5. Elegancia a konyhában

páraelszívó nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet konyhádnak. A konyhai páraelszívók manapság sokféle kivitelben kaphatók, így több száz minta között böngészhetsz, hogy megtalálja a pénztárcádnak, konyhai terednek és személyes stílusodnak megfelelőt.

Szuper elegáns, maximális elegancia! – Ha biztosra akarsz menni a Sirius – S-DDH1 EM indukciós kerámialap beépített elszívóval lehet ideális választás. A motor nélküli, pultba beépíthető, touch controlos vezérlésű páraelszívó teljesítménye több mint kiváló, ráadásul lehet belső és külső motorral is rendelni. 

Az időzítéssel, túlmelegedés elleni védelemmel ellátott páraelszívó számodra is láthatatlan segítséget fog jelenteni a mindennapok során, amit kár lenne kihagyni. 

https://minervabutor.hu/termek/sirius--sddh1-em-indukcios-keramialap-beepitett-elszivoval-motor-nelkul/4360

+1. Hasznos befektetés

Tudtad, hogy az ingatlanszakértők szerint, ha nyereségesen akarod eladni otthonodatkifejezetten ügyelned kell arra, hogy a konyha korszerű legyen? A modern berendezésekkel felszerelt konyha vonzó, és jelentősen növeli a lakás értékét. Mindezekhez a megfelelő páraelszívók is jelentős mértékben hozzájárulnak, ami megváltoztatja a konyha megjelenését és hangulatát. 

Azáltal, hogy ismered a páraelszívók legfontosabb előnyeit rájössz, hogy olyan termékről van szó, ami megéri a befektetést. Ha szeretnél további páraelszívók után nézni keresd fel weboldalunkat, ahol a kifinomult dizájnt számos beépítési lehetőség jellemzi!

https://minervabutor.hu/termekek/paraelszivok/229/sort_by:price/sort_dir:desc