Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

SIRIUS - Páraelszívó SL-116 DUNE TW fekete (MK)

499 990.- Ft 534 990.- Ft (6.5% kedvezmény)
Csőcsatlakozás 150
Energiaosztály A
Forma kivitel Döntött
Súly 32
Szín Fekete
Vezérlés Elektronikus
Világítás 1x3,75 LED szalag
Zajszint 54-64
Motorok száma 1
Légszállítás 800/610
Utószellőztetés Igen
Garancia 5
Szélesség 60
Nyomásérték 433

Kerámia sorozat: Giacomo Fava által tervezett és Deruta város kézműveseinek az együttműködésében teljes mértékben kézzel készített páraelszívók családja. Minden egyes darab teljes egészében kézi munkával készült az umbriai város kerámiamesterei által, akik az egész világon híresek a kiváló kerámia kézművességükről. Az egyedi alkotások a víz és az agyag egyszerű keverékéből származnak, amelyet a kézműves - művész keze modellez. A feldolgozási idő lassú, és sok kényes lépést igényel, hogy az elkészült késztermék tökéletes legyen. A kerámia rendkívüli anyag: képlékeny, rugalmas és a fizikai ellen álló tulajdonságai is kimagaslóak. Korlátlan lehetőségei miatt a tervezők előszeretettel használják munkáikhoz.
 
Az ultralapos, függőleges motorháztető a ötvözi a művészetet a technológiával. A kerámia előlap teljes egészében kézzel készült és a Deruta kézművesei által festett. A Dune (SL-116) az olasz kézművesség magas értékét és a Sirius legújabb technológiáját képviseli. Ez a páraelszívó zárt panellel (perimetrikus elszívás) vagy nyitott panellel (kézi nyitás) is működhet a jobb teljesítmény érdekében. A LED fény lehetővé teszi a fény színének (melegtől a hidegig) és intenzitásának beállítását.
 
Szabályozható LED világításPáraelszívóink legújabb generációs LED-jei lehetővé teszik a fényintenzitás szabályozását a teljesítmény növelésével vagy csökkentésével, valamint a melegtől a hidegig terjedő színhőmérséklet kiválasztását (2700°K-tól 6500°K-ig), így a páraelszívó világítását a háztartási környezet fényéhez igazítják.

  • Várható szállítási idő: 1-3 hét
Válasszon szállítást:

Mások ezeket is megnézték

-11.1%
-12.5%
-22.5%
-18.0%