Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

Fészek hinta gyermekek számára (HX)

18 113.- Ft

Termékjellemzők



Átmérő
95 cm
Kötelek
PE


Keret
25x1,5mm
Szegély anyag
300x600D


Szín
fekete/kék
Teherbírás
150kg



Függő fészekhinta

A függesztett hinta fekete PP anyagból készült üléssel rendelkezik , amely különösen ellenáll a szennyeződésnek. Gyermeke biztonságos játékához és öröméhez. A hinta ütésvédelemmel, szilárd felépítéssel és állítható hosszúságú kötelekkel rendelkezik. Könnyen telepíthető és ellenáll a kedvezőtlen légköri viszonyoknak.
Biztonságos hinta gyerekeknek

A gyermek hinta szerkezete habszerkezetes fedéllel rendelkezik , amely csökkenti a játék közbeni sérülés kockázatát. További előny a kötél és az ülés közötti csatlakozások fedele. A függő hinta széles ülése lehetővé teszi a biztonságos játékot.
Gyerek függő hinta beltérre és kertbe egyaránt

A hinta köteleinek rögzítése lehetővé teszi, hogy két helyzetben - szabványosan és egy pontban - felrögzíthesse.A felhasznált anyagoknak köszönhetően a kötelek tartósak , ami garantálja a biztonságot játék közben.A kötél magasságának beállítása lehetővé teszi, hogy az ülést a felhasználó magasságához és életkorához igazítsa.A kerti hinta benti hintaként vagy terasz hintaként is tökéletes.A maximális teherbírás körülbelül 150 kg.
Termékméret






a felhasznált anyagok ellenállnak az időjárási viszonyoknak és a szennyeződéseknek, ennek köszönhetően az élettartam hosszabb
habszivacs, tartós kötelek és a széles ülés garantálja a biztonságot
a kötelek lehetővé teszik az ülés magasságának és a függesztés módjának beállítását
a beltérhez és a kerthez való alkalmazkodás lehetővé teszi időjárástól függetlenül a játékot

  • Várható szállítási idő: 1-4 hét
Válasszon szállítást:

Mások ezeket is megnézték