Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

FALMEC - Páraelszívó QUASAR GREEN TECH 90 fekete - A készlet erejéig rendelhető! (MK)

439 990.- Ft
Csőcsatlakozás 150
Energiaosztály A+++
Forma kivitel Döntött
Hátsó kivezetés 150
Súly 33
Szín Fekete üveg
Vezérlés Elektronikus
Világítás 3x1,2w LED
Zajszint 45-65
Motorok száma 1
Külső motorral is Igen
Légszállítás 800/670
Utószellőztetés Igen
Garancia 3
Szélesség 90
Motor típusa Green.Tech
Nyomásérték 369

A mindig környezetbarát Falmec bemutatja a Green Tech-t: Egy új technológiát, amely új hatékonysági szintet és energiatakarékos eredményeket biztosít. A Falmec A+ kollekciójának kulcspontja egy alacsony fogyasztású szénkefe nélküli motor volt; ma a Green.Techmotornak köszönhetően a termékek teljesítménye még jobban megnőtt. A 800m3/h elszívásra képes Green.Tech motorok olyan elektronikus vezérlést alkalmaznak, amely maximalizálja a motor teljesítményét minden tevékenységi szakaszban és körülmény között, hozzájárulva az energiacsökkentéshez. Ezenkívül a rotorra szerelt állandó mágnesek használata lehetővé teszi, hogy a páraelszívó drasztikusan csökkentse az energiafogyasztást. A hagyományos motorokhoz képest az energiafogyasztás 60%-ra csökken a negyedik sebességnél, a maximális elszívási sebesség mellett. A csökkentés akár 90%-ot is elérhet, ha a páraelszívót az első sebességnél használják.
Az új technológiával felszerelt páraelszívók a következők: Flipper, Gruppo Incasso, Quasar, Plane és Move.
Faszén és zeolit: szűrés a természet szándéka szerint. A Falmec Carbon.Zeo kombinált szűrője természetes eredetű anyagokat, például zeolitot és aktív szenet használ. A legnagyobb hatékonysággal képes megtartani a szagokat. Aktívszén: Az aktív szén főleg mikrokristályos grafit formájában tartalmaz szenet, amelyet nagy belső felületű porózus anyag előállítására dolgoztak fel. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy sok anyagot megtartson azáltal, hogy befogja molekuláit és elnyeli azokat belső szerkezetében. Zeolit: A zeolit egy ásvány, amelyre jellemző a szerves vegyületek és a vízgőz nagy felszívó képessége. Ez a jellemző a mikropórusos kristályszerkezetének egyenes következménye. Ezenkívül a zeolit kémiai tulajdonságainak köszönhetően nedvességgel érintkezve hőt bocsát ki, így csökkenti azt. A zeolit használata ezért nagyon fontos a szagok csökkentése, valamint a főzés során keletkező gőz felszívása érdekében. Hosszú élettartam, könnyű karbantartás. A Carbon.Zeo kombinált szűrő nagyon hosszú élettartammal rendelkezik: körülbelül 3 év, normál használat mellett. Ezen kívül 18 havonta regenerálható, 200°C-os sütőbe kell helyezni két órára. A szűrőt három év elteltével ki kell cserélni.
Ajánlott kiegészítő:KACL.941 Carbon.Zeo szűrő egység döntött elszívókhozKiegészítő belső keringtetéses üzemmód esetén döntött elszívókhoz. A már felszerelt elszívókhoz is lehet használni. Rozsdamentes kivitel, Carbon.Zeo szűrővel.

  • Várható szállítási idő: 1-3 hét
Válasszon szállítást:

Mások ezeket is megnézték

-20.0%
-2.4%
-4.8%
-3.5%