Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

Falmec - Páraelszívó LAGUNA SZIGET 90 burkolható elszívótest (MK)

474 990.- Ft
Szín Inox
Világítás 2x1,2w LED
Csőcsatlakozás 150
Energiaosztály B
Forma kivitel Hasáb
Súly 38
Vezérlés Elektronikus
Zajszint 53-63
Motorok száma 1
Külső motorral is Igen
Légszállítás 800/670
Utószellőztetés Igen
Garancia 3
Szélesség 90
Nyomásérték 407

Falmec Laguna BURKOLHATÓ páraelszívó test, amely egyedileg gyártott üvegekkel, bútorlappal vagy egyéb anyaggal burkolható. Ezeket a burkolatokat külön egyedileg kell gyártatni.
 
Opcionális tartozék:
KACL.949#IF Carbon.Zeo szűrő szett sziget elszívókhoz belső keringtetéses üzemmód esetén. A már felszerelt elszívókhoz is lehet használni. Rozsdamentes kivitel, Carbon.Zeo szűrővel. Minimum 320x260 mm méretű kürtővel rendelkező elszívókhoz.
 
Mi az a Zeolit?A zeolit egy nagy mikroporozitással rendelkező ásványi anyag. Ez az anyag képes elnyelni a szerves vegyületeket és a vízgőzt. Ez az egységes és mikroporózus kristályos szerkezetnek köszönhető; mivel a kristályok sok szabad területtel rendelkeznek. A zeolit és a szén kombinált használata a szűrökben magas szűrőképességet biztosít, ezáltal megnöveli a Carbon.Zeo szűrővel rendelkező páraelszívók hatékonyságát.
 
Karbantartása, tisztítása:A Carbon.Zeo szűrő nem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén a szűrő regenerálása elegendő kétévente, valamint javasolt négyévenkénti cseréje. A szűrő regenerálásához helyezze azt egy normál háztartási sütőbe, állítsa be a hőmérsékletet 200°C -ra és hagyja a sütőben 2 órán át.
 
Telepítési videó:
 

  • Várható szállítási idő: 1-3 hét
Válasszon szállítást:

Mások ezeket is megnézték

-9.1%
-19.1%